By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Skyddsänglar de luxe

SkyddsänglarPosted by Åsa Sat, May 28, 2011 17:03:12

Nu har skyddsänglarna blivit ännu bättre och mer kärleksfulla! Du kan nämligen lägga till namn eller budskap och göra dem hur personliga som helst! En "midi-ängel" med en tag (max sex bokstäver) kostar endast 129:- på en lång kulkedja. Med två tags blir priset 169:-.

Bilderna är inte de bästa, men jag hoppas att det går att få en uppfattning om hur det är tänkt. Givetvis får man gärna komma med önskemål om utseende, färg och storlek på ängeln.

(Klicka på bilderna så öppnas de i större format längst ner i inlägget.)

För beställning eller frågor; skicka ett mejl till asa@byasa.se så återkommer jag med information om betalning, leverans eller vad det kan röra sig om.

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post35

Hematit-ängel

SkyddsänglarPosted by Åsa Sat, August 21, 2010 02:46:47

Hematit, eller blodsten, är verkligen en läcker sten. Här en ängel med hjärtat på rätta stället. En stor ängel (ca 4 cm + låset) med härlig tyngd och lyster. Köp den som berlock för 69:- eller som ett färdigt halsband med en tunn silverfärgad kedja för 120:-

JUST NU: 100:- för ängel med kedja. Passa på!

Bild: Maria Johansson

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post31

Kjol/hjärt-änglar

SkyddsänglarPosted by Åsa Sun, November 21, 2010 20:24:48

Helt oemotståndliga är dessa skyddsänglar med "kjolar". De är runt 4 - 5 cm långa och går att få i mörk turkos (ljus turkos - inte på bild), gråsvart, vit, ljunglila, rosa och diverse blandningar av dessa. De flesta färger går att få antingen med runt eller hjärtformat "huvud".

En riktigt kärleksfull ängel är den röda i mitten. Riktigt härligt röd, hjärta till huvud, hjärta där hjärtat ska vara och hjärta som kropp. Kan det bli bättre?

Priset är 60:-

Med tunn kedja kostar kjol/hjärt-änglarna 120:-

Bild: Maria Johansson

För att beställa, mejla mig på asa@byasa.se så återkommer jag med detaljer om betalning och leverans. /Åsa

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post29

Hematit-ängel - sänkt pris!

SkyddsänglarPosted by Åsa Sat, August 21, 2010 02:46:47

Hematit, eller blodsten, är verkligen en läcker sten. Här en ängel med hjärtat på rätta stället. En stor ängel (ca 4 cm + låset) med härlig tyngd och lyster. Köp den som berlock för 60:- eller som ett färdigt halsband med en tunn silverfärgad kedja för 120:-

För att beställa, kontakta mig på asa@byasa.se så återkommer jag med detaljer om betalning och leverans.

Bild: Maria Johansson

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post8

Större änglar

SkyddsänglarPosted by Åsa Sat, August 21, 2010 00:57:00

Färgsprakande änglar (ca 3 - 4 cm) att fästa i ett halsband. Till dig själv eller till någon du tycker om? Köp en för 49:- eller tre för 100:-. Du kan också köpa den i en tunn silverpläterad kedja för 100:-

Eftersom änglarna är handgjorda av mig, kan du få dem i nästan vilken färgkombination du vill, så länge jag har pärlor i rätt färger och storlekar... Kontakta mig på asa@byasa.se med dina önskemål.

(Bilder av Maria Johansson.)

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post3

Miniänglar

SkyddsänglarPosted by Åsa Sat, August 21, 2010 00:45:46

Supersöta miniänglar (ca 2 cm + lås) att fästa i armband, fotlänk eller halsband. Köp till dig själv eller till någon som behöver en skyddsängel i sitt liv. Går att få i massor av olika färger och olika sorters pärlor. Köp dem som berlocker (1 st för 35:-, 3 st för 70:-) eller på en tunn silverfärgad kedja (ca 40-45 cm) för 79:-

För att beställa, kontakta mig på asa@byasa.se så skickar jag detaljer om betalning och leverans.

(Bilder av Maria Johansson.)

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post2