By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Smycken med livsviktiga budskap - sänkt pris!!

ICE (In Case of Emergency)Posted by Åsa Sat, September 04, 2010 23:29:19

Varför inte låta det nyttiga också vara snyggt?! Använd smycken för att förmedla livsviktiga budskap som vilket telefonnummer som ska ringas ifall något händer eller vilken sjukdom du har och/eller vad som bör göras ifall du hittas omtöcknad vid en insulinkänning eller epilepsiattack.

De smala 22mm-ringarna är utmärkta till lite längre budskap och/eller telefonnummer. Låt till exempel barnen ha ett halsband med sitt namn och ditt telefonnummer, eller diabetikern ett halsband med "Jag har diabetes", eventuellt kombinerat med en ring med "Om omtöcknad - ge mig sött" eller ett telefonnummer. En billig och snygg livförsäkring!

En tunn ring (22mm) med namn/telefonnummer eller budskap kostar 69:- utan kedja, 100:- på kort läderrem/kulkedja/tunn kedja och 119:- på lång kulkedja.

Halsband med två ringar (på lång kulkedja) kostar 169:-, tre ringar 219:-

För att beställa, kontakta mig på asa@byasa.se, så återkommer jag med detaljer om betalning och leverans. /Åsa

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post21