By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Nyheter

BerlockerPosted by Åsa Sat, August 21, 2010 01:56:08

Jag har varit i Spanien och shoppat en massa nya snygga berlocker. De är tredimensionella med en härlig tyngd. Passa på, för när de är slut, är de slut... Det finns en helt underbar liten barnvagn, sneakers (ljus silverfärg eller tennfärgade), boots (ljust silverfärgade eller tennfärgade), hund, elefant, groda, saxar, kam, mobiltelefon, nycklar i olika utförande, hänglås, genussymboler, små tags (hjärta, rektangel, cirkel m.m) där man kan stansa en valfri bokstav eller symbol och (ifall ni bokar ett smyckeparty) mycket, mycket mer. Berlockerna går att hänga i ett halsband eller i armband/fotlänk.

För att göra det enkelt för både dig och mig, krånglar jag inte till det med en massa olika priser, utan samtliga berlocker på dessa bilder kostar 35:-/st, eller tre stycken för endast 70:-. Det är billigt, så passa på, som sagt.

Du kan även få en berlock på en tunn silverfärgad kedja för 79:-

För att beställa, kontakta mig på asa@byasa.se så skickar jag detaljer om betalning och leverans.

(Bilder av Maria Johansson.)

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post5