By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Presentsäsongen är här!

SmyckepartyPosted by Åsa Wed, May 16, 2012 22:03:06
Maj - presentmånaden framför alla andra! (Möjligen med undantag av december... ;) Men nu hägrar Mors Dag, konfirmation, examen/student, massor av födelsedagar och ett och annat bröllop!

Varför inte ge bort ett personligt budskapssmycke? Ett arm- eller halsband med barnens namn till den älskade mamman på Mors Dag eller ett lyckobringande budskap till den förväntantsfulla konfirmanden/studenten?

Kontakta mig gärna, så hjälper jag till med presentförslag. Det går nu även att beställa vissa smycken i äkta silver. (Se inlägg nedan.)

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post42

Smyckeparty?!

SmyckepartyPosted by Åsa Sun, October 09, 2011 23:36:42

Om du är sugen på att se dessa - och många, många fler - smycken på riktigt, och dessutom bor i Blekinge, kan du bjuda hem vännerna och ha ett smyckeparty. Jag kommer då hem till dig/er med alla smyckena, och ni kan handla, beställa eller på plats plocka ihop era egna armband/halsband av olika kedjor, berlocker och budskapstags. Du som värdinna får välja smycken till ett värde av 250:-, som tack för besväret.

Just nu har jag extra bra priser på bland annat berlocker, och superpriser på utvalda hals- och armband som bara finns i enstaka ex, så den som är först, har mest att välja bland...

Kontakta mig på asa@byasa.se om detta låter som något för dig! /Åsa

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post40

Våren är här!

SmyckepartyPosted by Åsa Thu, April 07, 2011 21:37:21
Äntligen har solen tittat fram och vårkänslorna börjar spritta i kroppen! Visst längtar man efter färg att lysa upp tillvaron med?! Det gör i alla fall jag, och färgsprakande vårnyheter är på väg! Håll utkik!


Bor du i Blekinge eller dess närmaste omgivningar; boka gärna ett smyckeparty! Jag kommer då hem till dig och dina vänner med alla smyckena, och man kan handla direkt, plocka bland, och kombinera, kedjor, berlocker, budskapsdelar etc eller specialbeställa smycken utifrån sina egna idéer. Du som är värdinna får valfria smyckesgåvor till ett värde av 250:-


Soliga hälsningar, Åsa  • Comments(0)//www.byasa.se/#post34