By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Fotlänk YOLO

FotlänkarPosted by Åsa Wed, July 10, 2013 14:56:58
Äntligen är det sommar, och en fotlänk är så klart ett måste! Här hittar du en enkel variant som kan varieras i det oändliga. En enkel stålfärgad kedja med en 20mm-ring med valfritt budskap. Här LOVE och YOLO (You Only Live Once). Med hjälp av en eller flera berlocker skapar man både färg och matchar dagens outfit.


SOMMARERBJUDANDE (gäller t.o.m 31/8-2013)

Fotlänk med budskapsring och berlock: 75:-

Fotlänk med bara kedja och berlock: 50:-

För att beställa, kontakta mig på asa@byasa.se, så återkommer jag med uppgifter om betalning och leverans. /Åsa

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post54

Färgsprakande fotlänkar

FotlänkarPosted by Åsa Sat, August 21, 2010 19:30:20

Fotlänkar är helt rätt i sommar. Gärna flera stycken. Variationerna är många - själv har jag tre favoriter: färgsprakande pärlor på gummiband (59:-), urläckert smalt makramé av läder (100:- utan berlock, 129:- med berlock) eller helt enkelt bara en tunn kedja med en eller flera små berlocker (kedjorna på bilden kostar 59:- med valfri miniberlock). När du beställer, vg uppge hur lång fotlänken ska vara. Tänk på att den inte ska strama runt ankeln.

För att beställa, kontakta mig på asa@byasa.se, så återkommer jag med detaljer om betalning och leverans.

(De två färgsprakande fotona av Anders Olsson.)

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post13