By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Den perfekta julklappen till nästan vem som helst

Namn- och budskapssmyckenPosted by Åsa Wed, December 01, 2010 19:52:57

1:a december idag - det börjar bli dags att fundera på julklapparna. En uppskattad och personlig present, som dessutom inte gräver alltför stora hål i julklappsbudgeten, är ett namn- eller budskapshalsband.

Låt mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, faster, moster, syster, bror (etc.) veta hur älskade och uppskattade de är genom ett smycke med "Älskad -----" eller andra budskap/namn som passar mottagaren.

Två tags (med plats för sex tecken på vardera) på kort (ca 40-45 cm) läderband, kulkedja eller tunn silverpläterad kedja kostar endast 149:-

(Samma halsband med en tag kostar 100:-, med tre tags 199:-)

För beställning, kontakta mig på asa@byasa.se så återkommer jag med detaljer om betalning och leverans. Givetvis levereras beställningar i god tid före jul! /Åsa

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post30