By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

SWEDEN ROCK FESTIVAL 2013

ArmbandPosted by Åsa Sat, May 28, 2011 17:31:41

Snart smäller det i Norje! Sweden Rock drar igång och byn invaderas av nitar och läder. Och en del rock'n roll... :) Här får du chansen att designa ditt eget Sweden Rock-armband! Du bestämmer vad det ska stå, så fixar jag! Det kostar bara 149:- och du riskerar inte att någon annan har samma som du!

Armbanden är gjorda i makramé av läderband med ett jättestort lås som fästs i budskapsringen (22mm). På den kan du själv bestämma vad det ska stå, så låt fantasin flöda!

För att beställa, skicka ett mejl till asa@byasa.se med önskat budskap och önskad längd på armbandet (din handleds diameter + ca 4 cm brukar bli ganska lagom) så återkommer jag med information om leverans och betalning. Det enda som tillkommer är portot på 12:-. Tveka inte, utan beställ idag, så du hinner få ditt armband i god tid innan festivalen drar igång! /Åsa

  • Comments(0)//www.byasa.se/#post38