By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Rock'n roll

HalsbandPosted by Åsa Sat, August 21, 2010 17:37:48

Jag har en uppsättning tags/stavar som är lite "ruffigare" i ytan än de andra blanka. Jag kallar dem "rock'n roll", just för att jag tycker att de är lite tuffare än de andra. De är också lite billigare. ;)

Jag har en liten som gör sig bäst som berlock (se "Följ ditt hjärta" för 129:- nedan) och en stor där man kan skriva ganska mycket. Jag tycker den är snyggast på en lång kulkedja som "Lev här och nu" och "Vild och vacker" för 139:-. Dessutom finns en stav där man kan skriva på en, två, tre eller fyra sidor. Max sex bokstäver per sida. Den är snyggast på en tjock läderrem eller på en lång kulkedja som de båda "Stolt" nedan. Pris: 139:- för text på en/två sidor på läderband, 179:- för text på tre/fyra sidor. Lägger du till en tia, får du en lång kulkedja i stället.

För beställning, kontakta mig på asa@byasa.se, så återkommer jag med detaljer om betalning och leverans.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.