By Åsa

By Åsa

Budskapssmycken, pyssel och lite virkat

Välkommen till min skaparblogg. Här visar jag valda delar av de smycken och virkade alster jag ägnar min fritid åt att skapa. Titta gärna under "Kategorier" till höger för att hitta det du är intresserad av. Vill du beställa något eller ha ett pysselparty hemma; kontakta mig på asa@byasa.se eller By Åsa på Facebook.

Fars Dag söndag 9/11-14

Namn- och budskapssmyckenPosted by Åsa Fri, October 19, 2012 09:11:36

Ni glömmer väl inte pappa på Fars Dag?! Låt honom för en gångs skull få slippa slips, strumpor och trisslotter, och pryd honom i stället med ett tufft smycke!

Här nedanför bjuder jag på ett par förslag:

Rock'n roll-stav på läderband

En snygg och rejäl stav där man kan välja att skriva på en, två, tre eller alla fyra sidor (det finns alltså plats för både pappa, morfar, farfar och ytterligare budskap som t.ex "Älskad" eller kanske barnens namn?). Staven kan hängas på en tjock läderrem som på bilden eller på en kulkedja för den som vågar. Pris: 139:- för text på en/två sidor, 159:- för text på tre/fyra sidor.

Halsband med tags

Ett halsband med en, två eller tre tags med valfria budskap (max sex bokstäver per tag) på läderband eller tunn silverpläterad kedja. Pris: 100:- för en tag, 149:- för två. (Erbjudande: två tags för 129:-)

Budskapsarmband i flätat läder och stort lås

Ett urcoolt armband med flätat (makramé) läder med budskapsring och stort lås (finns mindre om man föredrar det). Pris: 149:-

(Obs! Budskapsringen är inte så slät som på bilden, utan lite mer "rock'n roll-ruffig".)

För att beställa, skicka ett mejl till asa@byasa.se, så återkommer jag med detaljer om leverans och betalning. /Åsa  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.